Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma a ”astupat” o groapă celebră de pe drumul Satu Mare – Borlești
Florin Răchitan  - Joi, 19 Octombrie 2023

Drumul Județean Satu Mare – Borlești, care face legătura cu județul Maramureș, este de mulți ani un adevărat coșmar pentru șoferii care se încumetă pe acolo, însă localnicii din satele înșirate pe Valea Someșului nu au alternative, astfel că mașinile lor ajung rable mult mai repede decât în alte părți ale județului.

Drumul se află în administrarea Consiliului Județean și a devenit celebru în toată țara anul trecut, când pe acest traseu s-a petrecut cel mai mare accident colectiv al cicliștilor care participau la Turul României.

De vreo jumătate de an, pe acest drum horror a apărut o groapă, la ieșirea din Apateu, care deja e celebră pe rețelele de socializare și apărut și în presă, atât de multe ”victime” a făcut.

În ciuda pericolului permanent pe care îl reprezintă această groapă și altele de pe traseu, nimeni nu face nimic de luni de zile. Deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma a luat inițiativa și s-a deplasat la fața locului cu câteva găleți cu asfalt și o lopată, ca să demonstreze cam în cât timp s-ar putea rezolva această problemă.

Lui i-a luat vreo 5 minute, fără să aibă pretenția că soluția găsită de el ar fi cea mai profesionistă sau că ar rezolva problema pe termen lung, dar prin acțiunea sa a vrut să atragă atenția autorităților responsabile.

”Nu e pentru prima dată când semnalez lipsa de reacție și lipsa unei preocupări ale Consiliului Județean Satu Mare pentru buna gospodărire a infrastructurii rutiere și de mobilitate. E neplăcut ca mii și zeci de mii de șoferi să aibă grija gropilor din județ. Mulți ne punem în pericol. Nu putem aștepta săptămâni pentru a repara o groapă în mijlocul carosabilului!” – a declarat Adrian Cozma.




4429 vizite
Distribuie pe