Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Deci, se poate! La solicitarea lui Adrian Cozma, Primăria va amenaja un sens giratoriu la intersecția străzilor Păuleștiului și Amațiului
Florin Răchitan  - Luni, 23 Octombrie 2023

O inițiativă pornită în urmă cu șase ani de deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, pe vremea când era consilier județean, a ajuns la final azi, cel puțin din punct de vedere birocratic.

Actualul președinte al PNL Satu Mare a adunat atunci semnături de la locuitorii din zonă, care solicitau amenajarea unui sens giratoriu la intersecția străzilor Păuleștiului cu Amațiului și Ion Vidu, adică unele dintre cele mai circulate artere rutiere din municipiul Satu Mare.

La vremea respectivă, locuitorii cereau amenajarea de urgență a unui sens giratoriu , pentru a-i determina pe șoferi să reducă viteza într-o zonă frecventată de mulți copii și pentru a facilita accesul celor care vin din localitățile limitrofe și  ies foarte greu pe strada Păuleștiului din cauza aglomerației.

Ulterior, Adrian Cozma a tot insistat cu această cerere până când, (după șase ani!!!), luni dimineața la prima oră a primit un e-mail de la Primăria Satu Mare prin care era anunțat că solicitarea sa a fost rezolvată favorabil și chiar se va amenaja un sens giratoriu în intersecția respectivă.

Acum așteaptă cu toții amenajarea efectivă a sensului giratoriu, în speranța că nu vor trece alți șase ani :)))))))

755 vizite
Distribuie pe