Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Inaugurarea sediului Serviciului Public Comunitar de Evidența Persoanelor la Bârsău
Prefectura Satu Mare  - Joi, 9 Mai 2024

Prefectul Ioan Tibil a participat azi la Bârsău la inaugurarea sediului Serviciului Public Comunitar de Evidența Persoanelor din comună.

”Țin să felicit autoritățile locale și pe primarul comunei Bârsău, Traian Ciurdaș, pentru această realizare . Este o investiție importantă care vine în ajutorul locuitorilor comunei, care de acum sunt scutiți de un drum de peste 50 de km pentru întocmirea documentelor” - a transmis prefectul Ioan Tibil.

”Persoanele cu domiciliul în Bârsău beneficiază de servicii de eliberare a documentelor de identitate, rapid, simplu și fără eforturi de deplasare la Satu Mare. Prin înființarea acestei structuri de profil s-a urmărit eficientizarea serviciilor furnizate cetățenilor de către autoritățile locale.

Astfel, depunerea documentelor necesare în vederea eliberării actelor de identitate se poate realiza acum chiar în localitatea de domiciliu, în sediul în care funcționează și Cabinetul medical comunal, spațiu renovat integral și dotat cu toate echipamentele necesare desfășurării activității în condiții optime.

Mulțumesc Instituției Prefectului Județul Satu Mare pentru sprijinul acordat la înființarea Serviciului Public Comunitar de Evidența a Persoanelor de la Bârsău” - a spus primarul comunei Bârsău, Traian Ciurdaș.

615 vizite
Distribuie pe