Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Amendament la legea pensiilor militare depus în Parlament de deputatul Adrian Cozma. Mulțumiri din partea unui veteran din Afganistan
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Miercuri, 22 Mai 2024

Deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, a depus în Parlament un amendament la legea pensiilor militare, prin care se urmărește reparația legislației, pe principii de echitate, prin referință la alinierea pensiilor militare la aceeași soldă de grad și de funcție.

Fostul comandant al Batalionului 52 Geniu ”Tisa” și al Centrului Militar Județean Satu Mare, lt. col. Gheorghe Balazs, veteran al misiunii militare în Afganistan, îi aduce mulțumiri într-o postare pe care o publicăm integral:

”În aceste vremuri deosebit de dificile, cu război la graniţa de Nord a României, stăm şi ne întrebăm de ce tinerii aleg din ce în ce mai puţin să urmeze o carieră militară în ţara noastră, deşi în trecut era o mare mândrie.

Este simplu! Statul român încă nu-i apreciază corespunzător nici pe cei care sunt în activitate şi nici pe cei care au urmat o carieră militară şi astăzi sunt în rezervă.  

Adrian Cozma este singurul deputat din județul Satu Mare și unul dintre puținii deputați din țară care nu numai că se interesează, dar și face ceva concret pentru soarta noastră, a militarilor în activitate, în rezervă și retragere.

Mulțumesc domnului deputat, așteptăm și susținerea reală a celorlalți deputați! Cerem oare prea mult?! Drapelul sus”!

519 vizite
Distribuie pe
Rosian Gavril
Daca amendamentul cerut nde dumneavoastra Domnul Deputat ar fi votat de cei care au stagiul militar indeplinit si sunt parlamentari ar fi suficient demostrand ca a intrat LOGICA in parlament nu numai in Armata .In numele Militarilor,politisitilsor din Judetul Timis va multumim . Am 28 anisi 6 luni de Politie,am fost primul Poliotist ales Primar in tara si am 12 ani de Primar in aceiasi comuna Giarmata Timiscu pensiea de 3600 lei la 75 ani ,la vechime se mai adauga inca 5 ani viata civila,sunt care la 45 ani sau penswionat si au peste 5000 lei pensie .Rog pe bunul Dumnezeu sa vegheze la nedreptatea din Romaniea.Sau de ce un Judecator etc pensie specialaq fata de un Militar care a luptat pe3 front in Afganistan Irak etc care a fost in pericol care trezitiva ,,,,,,,Multumesc tuturor care ne sustineti paentru dreptate.
2024-05-26 09:27:00