Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Campania #ZileLaCarei s-a încheiat, dar o nouă ediție va fi organizată anul viitor, cu multe beneficii și gratuități pentru turiști
Centrul Cultural Carei  - Luni, 16 Septembrie 2024

Cea de-a patra ediție a campaniei #ZileLaCarei, prin care s-au oferit turiștilor o serie de beneficii şi gratuităţi, pentru o experiență specială și completă la Carei, s-a încheiat în 15 septembrie 2024.

Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural, (F.C.P.T.C.) și Visit Carei, cu sprijinul Primăriei Carei, în parteneriat cu instituţiile din oraş, dar şi cu unităţile din industria ospitalităţii, au derulat această campanie de gratuităţi #ZilelaCarei, pentru toți cei care au vizitat Careiul și au fost cazați cel puțin o noapte, la una din unitățile de cazare partenere.

Campania din acest an s-a desfășurat în plin sezon estival, timp de trei luni, în perioada 31 mai – 15 septembrie 2024 și s-a bucurat de o mare popularitate și vizibilitate. Acest lucru s-a datorat prezenței susținute din mediul online și în media, astfel că foarte multe persoane au avut acces la proiect.

Datorită campaniei #ZileLaCarei, destinația turistică a devenit din ce în ce mai cunoscută, dar și conștientizată ca un obiectiv cu potențial nu doar local sau național, ci chiar internațional.

Acțiunile și proiectele inedite, organizate cu scopul de a aduce plus valoare și vizibilitate asupra destinației Carei sunt în curs de implementare și dezvoltare.

Campania #ZileLaCarei va continua și anul viitor, iar organizatorii vă pregătesc și alte surprize, odată cu începerea viitorului sezon estival. Sezonul de reduceri s-a încheiat, dar turiștii sunt invitați să viziteze în continuare obiectivele din oraș.

655 vizite
Distribuie pe