Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Secretarul judeţului, Cornelia Bota, a ieşit la pensie
Florin Răchitan  - Joi, 30 Septembrie 2010

Şedinţa extraordinară de joi a Consiliului Judeţean a fost ultima la care Cornelia Bota a participat în calitate de secretar al judeţului, funcţie pe care a îndeplinit-o de la înfiinţarea acestei instituţii, în 1992.

Cunoscută mai ales pentru salariile exorbitante pe care le încasa, Cornelia Bota a lăsat să se înţeleagă că şi-ar mai fi continuat activitatea dacă legea nu ar fi obligat-o să iasă la pensie la limită de vârstă.

Primul care i-a mulţumit pentru activitatea din Consiliul Judeţean a fost chiar preşedintele Csehi Arpad, care i-a şi făcut un compliment, spunând că „doamna Bota nu arată deloc ca o pensionară”.

Vicepreşedintele Mircea Govor şi-a exprimat speranţa că secretarul pensionat al judeţului lasă în urma sa o generaţie nouă de funcţionari bine instruiţi, în timp ce din partea grupului PSD, profesorul Ioan Viman i-a urat multă sănătate, ca unei foste colege, având în vedere că doamna Bota a fost cadru didactic înainte de a fi jurist.

Deputatul UDMR Erdei D. Istvan a participat la şedinţa Consiliului Judeţean special pentru a o felicita pe Cornelia Bota şi a rugat-o să nu se gândească acum la noua variantă a Legii Pensiei, care încă nu a intrat în vigoare.

Vizibil emoţionată şi cu lacrimi în ochi, la sfârşitul şedinţei Cornelia Bota le-a mulţumit colegilor pentru colaborarea pe care a avut-o cu ei în ultimele două decenii, dezvăluind, totodată, că nu simte acest moment ca pe o plecare, ci ca pe o schimbare în viaţa ei, urmând să lucreze împreună cu fiica ei la cabinetul de avocatură al acesteia.

2277 vizite
Distribuie pe