Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Vacanţa în siguranţă” la Tăşnad
Poliţia Satu Mare  - Miercuri, 20 Iulie 2011

Politistii de prevenire si de proximitate din cadrul Politiei orasului Tasnad au desfasurat miercuri o actiune in cadrul Proiectului „Vacanta in Siguranta” pentru prevenirea furturilor din locuinta in perioada estivala. Actiunea a avut loc in zona de agrement Tasnad, unde, in aceasta perioada se afla multi turisti in vacanta.




 

Politistii au discutat cu turistii despre modul in care si-au asigurat locuintele pe perioada concediului de odihna, respectiv daca au rugat un vecin sa supravegheze casele, sa le ridice corespondenta din cutia postala pentru a nu atrage atentia hotilor, daca si-au luat masuri suplimentare de preventie pentru a nu fi victime ale hotilor din locuinta.
 


 

Unii dintre cei cu care au discutat au recunoscut ca nu s-au gandit ca ar fi nevoie de masuri preventive deoarece pana in prezent nu au fost victime ale infractorilor, iar altii au recunoscut ca nu pleaca niciodata de acasa fara sa faca demersurile necesare pentru a sta linistiti in vacanta, salutand initiativa politistilor de a atrage atentia asupra neglijentelor pe care le comit

proprietarii de locuinte si asupra recomandarilor cu caracter preventiv.


4724 vizite
Distribuie pe