Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fii precaut! Hoţii nu dorm!
Poliţia Satu Mare  - Luni, 30 Ianuarie 2012

Poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, precum şi cei din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, alături de partenerii din campania „Fii precaut! Hoţii nu dorm!”, reprezentanţii GrupAma Asigurări, au organizat în cursul zilei de luni o nouă acţiune de prevenire a furturilor din locuinţe.

 

La ieşirea de la slujbele religioase, poliţiştii au aşteptat credincioşii, interacţionând în mod direct cu oamenii pe tema furturilor din locuinţe, o problemă reală şi deosebit de actuală a judeţului nostru în ultimii ani.
 

 

În zona a şapte biserici, organizatorii au distribuit peste 1.000 de pliante cu informaţii utile privind protecţia locuinţelor şi opţiuni privind  asigurarea bunurilor deţinute în locuinţe. La acţiune au participat 18 poliţişti şi 4 reprezentanţi ai GrupAma Asigurări, cei peste 1.000 de cetăţeni cu care aceştia au luat contact apreciind iniţiativa poliţiştilor şi dovedind un interes deosebit pentru tema abordată.

 

Acţiunile de acest tip vor continua în perioada imediat următoare, poliţiştii dorind ca mesajul campaniei să fie transmis cât mai multor cetăţeni printr-o colaborare strânsă pe care o vor avea cu reprezentanţii cultelor religioase.

1199 vizite
Distribuie pe