Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
La Mulţi Ani, Femeie!
Florin Răchitan  - Joi, 8 Martie 2012

Aşa cum se întâmplă în fiecare an, ziua de 8 Martie a fost dedicată sărbătoririi femeilor din viaţa noastră, fiecare bărbat străduindu-se, după posibilităţi, să facă surprize plăcute celor mai dragi fiinţe. Poate cele mai impresionante au fost gesturile bărbaţilor în uniforme militare, care au dovedit din nou că sub epoleţi ascund inimi sensibile.

 

Sătmărencele au fost întâmpinate joi dimineaţa de jandarmi cu flori şi urări de primăvară. Acţiunea a debutat în zona Cloşca şi cartierul Micro 14, continuând în zona centrală, în Piaţa 25 Octombrie şi apoi în parcurile din municipiu. Simultan acţiunea s-a desfăşurat şi în Carei, Negreşti-Oaş şi Tăşnad.





           

Jandarmii sătmăreni, împreună cu Asociaţia Sportivă Homorodul şi  Regiunea 3 IPA Satu Mare, adresează tuturor doamnelor şi domnişoarelor judeţului Satu Mare urări de „ La mulţi ani”  şi o primăvară minunată!

 

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, respectiv cei de la Biroul Rutier de la nivelul Polițiilor municipale Satu Mare și Carei au împărțit flori participantelor la traficul rutier.


 

Cu ocazia Zilei Femeii lucrătorii de poliție, alături de reprezentanţii Automobil Club Român,  le-au adresat doamnelor și domnișoarelor urări de sănătate, bucurie și împliniri alături de cei dragi.


 

De surprize plăcute au avut parte şi doamnele şi domnişoarele care intrau în ţară pe la Vama Petea. După verificarea actelor de identitate, poliţiştii de frontieră le-au oferit tuturor femeilor din autoturismele care treceau graniţa câte-o garoafă, în timp ce la sediul Serviciului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, comisarul-şef Vasile Maxim le-a oferit mici cadouri ziaristelor din presa locală.



1506 vizite
Distribuie pe