Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Drumul Gherţa Mică – Gherţa Mare, reparat înainte de Sfântă Mărie
Consiliul Judeţean Satu Mare  - Marti, 14 August 2012

Asa cum au promis într-o conferinţă de presă preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, respectiv Mircea Govor , drumul dintre Gerţa Mică şi Gherţa Mare a fost reabilitat înainte de Sfântă Mărie.

 

Tronsonul de drum de 5,5 km dintre cele două localităţi, necuprins în programul de reabilitare a DJ 109L, a fost asfaltat din bugetul general consolidat al judeţului Satu Mare.

 

Pe acest tronson a fost realizat stratul de egalizare de mixtură asfaltică în grosime medie de 5 cm, peste care urmează a se aşterne stratul geotextil şi stratul de uzură de mixtură asfaltică în grosime de 4 cm.

Trebuie precizat faptul că pe un sens de circulaţie, pe o lungime de 300 de metri, nu a fost timp suficient pentru realizare, acesta finalizându-se în cel mai scurt timp.

 

Valoarea proiectului finantat de Consiliul Judetean Satu Mare pentru cei 5,5 km este de aproximativ 3,5 milioane lei, inclusiv TVA.

 

Proiectul pentru tronsoanele Negresti-Oas - Gherta Mica si Gherta Mare – Turt urmeaza sa fie scos la licitatie in cel mai scurt timp.

2281 vizite
Distribuie pe