Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Încă un pas spre reabilitarea drumului Satu Mare – Apa
Florin Răchitan  - Marti, 11 Septembrie 2012

Întruniţi marţi în şedinţă extraordinară, consilierii judeţeni au aprobat în unanimitate trecerea drumului Satu Mare – Medieşu Aurit – Apa în administrarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.
 

 

Acesta este cel de-al doilea pas necesar pentru a realiza o reabilitare totală a drumului respectiv, care arată acum ca după bombardament, după ce a fost scos din categoria drumurilor comunale şi trecut, în urmă cu câteva săptămâni, în cea a drumurilor judeţene.

 

Planul propus de preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, asupra căruia s-a înţeles deja cu ministrul Transporturilor şi Agriculturii, Ovidiu Silaghi, este ca reabilitarea acestui drum să se realizeze din fonduri guvernamentale, deoarece nici comunele prin care trece acesta, dar nici administraţia judeţului nu dispun de banii necesari pentru o lucrare de asemenea anvergură.

 

După ce drumul va trece, prin Hotărâre de Guvern, în administrarea Ministerului Transporturilor, vor putea să înceapă efectiv lucrările de reabilitare.

1019 vizite
Distribuie pe