Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
UDMR-iştii de la conducerea CSM şi-au dat demisia
Florin Răchitan  - Vineri, 14 Septembrie 2012

La o zi după scandalul în urma căruia preşedintele Clubului Sportiv Municipal, Vasile Fogel, a fost escortat de poliţiştii locali în afara terenului la meciul de baschet de miercuri seara, toţi cei trei reprezentanţi ai UDMR în conducerea CSM şi-au prezentat oficial demisiile.

Este vorba despre preşedintele clubului, Vasile Fogel, preşedintele Comitetului Director, Kereskenyi Gabor, şi unul dintre membrii Comitetului Director, Magyar Lorand.

 

Cei trei sunt cunoscuţi ca fiind cel mai direct implicaţi în activitatea Clubului Sportiv Municipal, iar după schimbările de la nivelul conducerii Primăriei şi după pierderea de către UDMR a majorităţii în Consiliul Local, ei au avut schimburi acide de replici cu noua conducere a oraşului, care a trimis pe capul lor un audit financiar pentru a verifica modul în care au fost cheltuiţi banii publici în ultimii ani.

 

În textul demisiei sale, pe care l-a postat şi pe contul personal de Facebook, fostul viceprimar Kereskenyi Gabor invocă unele motive personale, dar şi altele legate de situaţia financiară a clubului, pe care nu doreşte să le detalieze.

 

În acelaşi timp, aminteşte de performanţele obţinute în ultimele sezoane de echipele de baschet feminin şi handbal masculin, exprimându-şi speranţa că acest proiect pe care l-a iniţiat în 2007 să continue, spre bucuria suporterilor.

 

Demisia celor trei survine după ce primarul Dorel Coica a anunţat că are de gând să-l destituie pe preşedintele CSM, Vasile Fogel, şi să-l înlocuiască pe acesta, cel puţin temporar, cu şeful Serviciului de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Satu Mare, Gheorghe Munteanu, fost sportiv de performanţă.

Marţi se va întruni noul Comitet Director al CSM, în componenţa căruia vor intra şi unii dintre consilierii locali proaspăt aleşi şi este foarte probabil ca aceştia să-l confirme oficial pe Gheorghe Munteanu în funcţia de preşedinte.

1625 vizite
Distribuie pe