Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primăria īşi face firmă pentru lucrări de īntreţinere
Florin Răchitan  - Vineri, 9 Noiembrie 2012

Īntrunit īn şedinţă extraordinară sub conducerea lui Butka Gergo, Consiliul Local Satu Mare a aprobat vineri īnfiinţarea unei firme proprii, cu numele SC Domeniul Public Satu Mare SRL, care urmează să preia o bună parte din lucrările de īntreţinere şi reparaţii pe care le execută īn prezent alte firme private, ce au contracte cu Primăria.
 

 

Potrivit explicaţiilor primarului Dorel Coica, īn acest fel se va scăpa de firmele care īncasează bani mulţi de la bugetul public, īnsă nu īntotdeauna īşi īndeplinesc obligaţiile. De hārtiile pentru īnfiinţarea oficială a firmei se va ocupa un angajat al Serviciului de Administrare a  Domeniului Public şi īn aproximativ o lună se va cunoaşte structura de personal şi planul de intervenţii al noii societăţi.

 

Tot īn şedinţa de vineri, īnsă, din lipsă de cvorum, nu s-a reuşit aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare a noului Serviciu de Administrare Domeniului Public, rezultat īn urma preluării atribuţiilor recent desfiinţatului Serviciu pentru Siguranţa Traficului Rutier. Proiectul respectiv de hotărāre va fi repus īn dezbaterea consilierilor locali la următoarea şedinţă.

1188 vizite
Distribuie pe