Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cardiologie nouă la Spitalul Judeţean
Florin Răchitan  - Duminica, 11 Noiembrie 2012

În prezenţa preşedintelui şi vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, respectiv Mircea Govor, a viceprimarului Marcela Papici şi a candidaţilor USL pentru Parlamentul României, sâmbătă a fost inaugurată noua secţie de Cardiologie a Spitalului Judeţean. Este vorba despre secţia mutată de la Spitalul Vechi, pentru care a fost reabilitată şi modernizată o aripă a clădirii Spitalului Nou.


 

Investiţia a costat 100.000 de lei şi face parte din programul de modernizare a mai multor secţii ale Spitalului Judeţean, astfel încât pacienţii sătmăreni să beneficieze de servicii medicale de calitate incombarabil mai bună decât cele cu care au fost obişnuiţi până nu demult.


 

Potrivit declaraţiilor directorului Spitalului Judeţean, Satu Mare, în noua secţie de Cardiologie bolnavii au la dispoziţie 55 de paturi în saloane amenajate după cele mai moderne standarde europene, iar aparţinătorii beneficiază de atenţie sporită, într-un mediu civilizat.


 

Înainte de tăierea panglicii inaugurale, medicul-şef Ladislau Kiss a mulţumit autorităţilor locale, în numele personalului medical, pentru faptul că au înţeles că trebuie să investească mai mult în sistemul de sănătate, în folosul tuturor, apoi şi-a asumat rolul de gazdă şi şi-a însoţit oaspeţii într-un tur al noii secţii de Cardiologie.
 

5882 vizite
Distribuie pe