Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Copacii din parcuri au fost curăţaţi de cuiburile de ciori
Butka Gergely  - Sambata, 2 Februarie 2013

După un început anevoios, vineri a continuat acţiunea de îndepărtare a cuiburilor de ciori din copacii înalţi din Grădina Romei, în jurul terenului de joacă şi deasupra aleilor principale.
 


În cele două zile, echipajele ISU au reușit să îndepărteze peste 200 de cuiburi din acest parc, iar pe porțiunile mai slab circulate au fost lăsate 30 de cuiburi pentru păsările protejate. În paralel cu această acțiune, prestatorul de servicii de curățenie a cules rămășițele cuiburilor  și a curățat zonele pietonale. 

 

Sâmbătă, de dimineaţă, a continuat curăţenia in parcul din Piața Eroilor Revoluției, unde agenții Poliției Locale, împreună cu efectivele Poliției Rutiere, au asigurat accesul echipajelor și au garantat  siguranța trecătorilor. Aici, chipajele ISU au îndepărtat 50 de cuiburi din coronamentul copacilor, cu ajutorul unei macarale speciale, puse la dispoziția Primăriei de societatea Alfarom.

 

Angajații societății de salubrizare au curățat aleile și suprafața parcului de cuiburile și crengile căzute. Viceprimarul Radu Roca și consilierul local Butka Gergely au supravegheat acțiunile de îndepărtare a cuiburilor. 

1326 vizite
Distribuie pe