Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Nici o zi fără scandaluri în crâşme
Poliţia Satu Mare  - Marti, 22 Mai 2012

Patru persoane care au provocat scandal public într-un bar din localitatea Pișcari, proferând amenințări și distrugând bunuri, sunt cercetate de polițiștii Secției 4 Beltiug Poliție Rurală, pentru comiterea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, distrugere și amenințare.

 

În cursul zilei de luni, polițiștii au fost sesizați prin intermediul unui apel de urgență 112, recepționat în jurul orei 19, cu privire la izbucnirea unui scandal într-un bar din localitatea Pișcari.

Polițiștii rurali ce s-au deplasat de îndată la fața locului, au identificat persoanele implicate în scandal, demarând cercetările în cauză.

 

Astfel s-a stabilit că un grup format din patru persoane, Florin S., de 35 de ani, concubina acestuia Margareta M., de 32 de ani, Ludovic G., de 25 de ani, Samuel S., de 26 de ani, toți din localitatea Terebești, pe fondul consumului de alcool s-au dedat la manifestări contrare ordinii și liniștii publice, proferând injurii și amenințări cu moartea, distrugând bunuri din incintă – au spart pahare, sticle, au rupt un tac de biliard, au îndoit cadrul metalic al unei mese – valoarea prejudiciul material cauzat fiind de aproximativ 500 lei.

           

Atitudinea agresivă a suspecților a atras indignarea persoanelor prezente în momentul respectiv în local, determinându-i să părăsească incinta.

           

Pe numele suspecților polițiștii Secției 4 Beltiug Poliție Rurală au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii a trei infracțiuni: ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice, amenințare și distrugere.

 

Polițiștii aceleiași secții de Poliție Rurală instrumentează și o altă cauză având drept obiect comiterea unei agresiuni, de această dată într-un bar din localitatea Viile Satu Mare.

           

Doi bărbați, de 34 și 55 de ani, implicați într-un conflict izbucnit în bar, au formulat plângeri penale în cuprinsul cărora se reclamă reciproc pentru comiterea de infracțiuni de lovire și alte violențe.

 

Daniel V., de 34 de ani, din Satu Mare, a prezentat un certificat medico-legal ce atestă că a suferit leziuni ce necesită pentru vindecare 6 – 7 zile de îngrijiri medicale, iar Desideriu M., de 55 de ani, din Viile Satu Mare, ce a fost internat la Secția Chirurgie a Spitalului Județean, reclamă la rândul său că a fost agresat de bărbatul de 34 de ani.

           

Polițiștii investighează condițiile concrete în care aceste infracțiuni au fost comise, urmărind identificarea tuturor persoanelor implicate în scandal și antrenarea răspunderii penale a suspecților.

1241 vizite
Distribuie pe


Un sătmărean și-a luat țeapă de 18.000 de euro după ce a cumpărat o rablă de mașină de la bătrân din Botoșani
Încă o ”caravană românească a morții” oprită de vameșii maghiari la Csengersima
Cei trei interlopi au fost arestați. Mascații au blocat strada! VIDEO
Amendă de peste 1.000 de euro pentru un român care a vrut să treacă o mașină pe platformă prin vama maghiară
Mai aveau puțin până la pensie, dar s-a certat cu nevasta și a amenințat-o. Acum nu mai are voie să intre în casă
A vrut să treacă de vama maghiară cu o dubă trasă de altă dubă. Nu a trecut
Un oșan, care fugea de pușcărie, s-a gândit că cel mai bun loc unde să se ascundă de Poliție e acasă. Nu s-a gândit bine
Încă un ”trenuleț” blocat de vameșii maghiari înainte de a intra în România
Fraierul anului: a vrut să intre în țară pe la Vama Petea, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, deși avea mandat de arestare pe numele său
Între altar și escrocherii
A vrut să treacă o camionetă pe platformă prin vama maghiară. N-a reușit.
Polițiștii au găsit mașina Jmekerului cu Audi într-o șură
Permis de conducere fals cumpărat cu 500 euro
Platformă auto periculoasă oprită la Csengersima. Polițiștii maghiari nu au permis intrarea ei în România
Fraieri pe bandă rulantă la intrarea în țară. Condamnați la pușcărie pentru conducere fără permis, prinși la Vama Petea
Biuţa, „scăpat” de autorităţi
Radare fixe în cinci localităţi din judeţ
Şmecherii se plimbă cu maşinile pe gheaţa lacului Călineşti
Beat la volan, a intrat cu maşina într-o pompă de la benzinărie
Jaf armat la RDS - UPDATE